Trimsalons trimscharen en scheerkopjes slijpen

Slijpbedrijf Assink is dé specialist voor de trimsalons

Slijpbedrijf Assink heeft zich gespecialiseerd in het slijpen van trimscharen en scheerkoppen. Eén van onze specialismen is het richten van de schaar na het slijpen en het opnieuw aanbrengen van de microvertanding.
Meer dan 40 jaar hebben slot nexus we ervaring in het produceren en slijpen van scharen bij één van de bekendste Solinger scharenfabrikanten. In onze slijperij wordt op slijpmachines gewerkt die ook bij de fabrikanten in Solingen gebruikt worden.

Trimscharen slijpen in heel Nederland

Door heel het land hebben we tevreden klanten, onder andere door onze goede service en snelle retournering.
Veel leden van VVTN en ABHB maken gebruik van ons vakmanschap. Daarnaast wordt in het vakblad Groomers Europa ook regelmatig redactioneel aandacht aan ons besteed. Wanneer er gevraagd  wordt om mee te denken of praktische tips te geven, zijn we altijd bereid om onze medewerking te verlenen.

Hoe levert u de te slijpen goederen aan?

Sinds dit jaar werken we met een pakket-plan-module op onze website. Wij vragen hier om het de te slijpen goederen aan te melden. Daarnaast is het een vereiste dat, wanneer u een oplaadbare tondeuse opstuurt, u  ook de accu’s en laadstation mee verstuurd. Wij ontvangen het slijpwerk en de tondeuses graag samen in een stevige verpakking met een paklijst en uw visitekaartje.

Ook bij onderhoud en reparatie Tondeuse hebben wij een streven van 5 werkdagen na ontvangst maar het kan soms iets langer zijn voordat het wordt geretourneerd! Ook in de schoolvakantie werken we (in principe) gewoon door.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Klik hier voor contact